Foto afdruk of kunstwerk van je eigen foto

Geplaatst op
foto op hout populierenhout van eigen foto fotografie wybe bosch friesland dokkum damwoude leeuwarden(3)

Heeft u mooie foto’s, maar alleen als digitaal bestand? Kom dan bij ons met uw digitale bestand om daar wat moois van te maken, of stuur het bestand naar ons toe per e-mail.

Want u kunt bij ons terecht voor een unieke fotobewerking of montagefoto, maar ook als u gewoon een paar fotootjes wilt afdrukken op gewoon formaat (ansichtkaart 10 x 15 cm) kan dit. En dit formaat is bij ons ook nog eens direct klaar! Grote formaten printen wij in eigen huis, op hetzelfde kwaliteitspapier waarmee we onze studiofoto’s en trouwreportages afdrukken. En meestal zijn uw vergrotingen de volgende dag al klaar. Natuurlijk hebben we voor uw afgedrukte foto ook een bijpassende lijst, indien gewenst.

Wilt u een kunstwerk aan de muur zoals uw foto op hout, een canvasfoto, foto in acrylglas of een foto op beton? Bij ons is niks te gek, want zelfs rond beton kunnen wij leveren!

Hier kunt u zien hoe familie Holtrop bij ons kwam met een zelfgemaakte foto van hun trouwe vriend “Tsjalke”. Een prachtige foto en een prachtige naam voor een friese stabijhond. We hebben de foto in Photoshop voorzien van een mooi kadertje en afgedrukt op een populieren houten paneel. Het mooie van populierenhout is dat het niet krom trekt en het heeft geen hinderlijke noesten. Bovendien is het hout heel licht van kleur en kunnen we de afbeelding plaatsen zonder een witte onderlaag. Zo blijft de houtstructuur mooi behouden en de foto helder zichtbaar.

Geïnteresseerd en nieuwsgierig wat Fotografie Wybe Bosch in Damwâld van uw foto kan maken? Kom snel eens langs in onze winkel of stuur ons een e-mail, wij laten u graag voorbeelden zien en bespreken alle mogelijkheden met u. Vergeet uw digitale foto niet mee te nemen of te mailen 😉

 

foto op hout populierenhout van eigen foto fotografie wybe bosch friesland dokkum damwoude leeuwardenfoto op hout populierenhout van eigen foto fotografie wybe bosch friesland dokkum damwoude leeuwarden(2)  foto op hout populierenhout van eigen foto fotografie wybe bosch friesland dokkum damwoude leeuwarden(3)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.