BABYFOTOGRAFIE NEW BORN FOTOSHOOT Friesland

Geplaatst op
babyfotografie - new born fotoshoot - kinderfotografie - friesland damwoude dokkum leeuwarden - fotografie wybe bosch (1)

Babyfotografie en kinderfotografie is een vak apart

Wij hebben geduld, zijn enthousiast en vinden het belangrijk dat jouw kindje lekker ongedwongen op de foto komt!

Dat kinderen snel groot worden weten we allemaal. Daarom is het leuk om een foto te maken als de kleine nog maar pas geboren is, een echte new born foto. En wist je dat je een foto uit de new born fotoshoot ook heel goed kan gebruiken voor het geboortekaartje?

Wij hebben verschillende shoots, voor ieder wat wils. Want is één voor jouw voldoende en wil je die het liefst digitaal? Dan is een budget baby fotoshoot precies wat jij zoekt! Maar het is ook fantastisch om een fotoshoot te laten maken met drie of vier maanden en een foto bij de eerste verjaardag mag niet ontbreken. Een eerste jaar abonnement legt alle veranderingen van jouw kleintje vast en je krijgt van ons een album of schrijfboekje cadeau, waarin alle foto’s bewaard blijven.

Zijn er broertjes of zusjes? Die moeten natuurlijk ook mee op de foto! En omdat jullie er toch zijn mak een foto van het hele gezin niet ontbreken. Dan past een luxe babyfotoshoot beter bij jou. Een extra setje kleding en speelgoed of lievelingsknuffel maken deze uitgebreide kinderfotoshoot helemaal af.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wil je meer foto’s bekijken, klik dan hier!

 

babyfotografie - new born fotoshoot - kinderfotografie - friesland damwoude dokkum leeuwarden - fotografie wybe bosch (3) babyfotografie - new born fotoshoot - kinderfotografie - friesland damwoude dokkum leeuwarden - fotografie wybe boschbabyfotografie - new born fotoshoot - kinderfotografie - friesland damwoude dokkum leeuwarden - fotografie wybe bosch (4)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.