Bedrijfsfotografie

Profielfoto en zakelijke fotoshoot

Social media, jouw website, linkedin, cv, sollicitatiebrief en ook visitekaartjes; tegenwoordig hebben ze allemaal een profielfoto. Een profielfoto is niet meer dan een zakelijk portret die binnen enkele seconden beoordeeld wordt en de basis legt voor een eerste indruk. Je vraagt je af, hoe belangrijk is een profielfoto in de zakelijke markt? En wat zijn eigenlijk goede zakelijke portretten? Maar ook, hoe zorg je er voor dat je profielfoto een spontane foto is?

Op basis van een eerste indruk wordt een oordeel gevormd. Als ondernemer, medewerker of sollicitant is het daarom ontzettend belangrijk om een duidelijke uitstraling te hebben naar de buitenwereld. Als gezicht van een bedrijf wil je dat potentiële klanten voor jou kiezen en een sollicitatiebrief, cv of linkedin profiel moet eruit springen. Een duidelijke, zakelijke profielfoto is een onderdeel van jouw succes. En het leuke is, je hoeft geen fotomodel te zijn. Elk mens is uniek en juist dàt willen wij vastleggen in een zakelijke profielfoto.

 

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is omvangrijk. Zakelijke bedrijsfoto’s kunnen gebruikt worden voor een jaarverslag, een reclamecampagne of voor het professionaliseren van website en social media accounts. Maar ook hebben wij veel ervaring met bijvoorbeeld een bedrijfsjubileum. Is een werknemer zoveel jaar in dienst? Of heeft u iets bijzonders bereikt? Elk bedrijf en elke organisatie heeft iets belangrijks te vertellen en dit verhaal vertel je makkelijker met zakelijke bedrijfsfoto’s.

De werknemers én de fysieke werkomgeving laten zien waar het bedrijf voor staat. Met onze jarenlange ervaring in bedrijfsfotografie, onze professionele apparatuur en de juiste belichtingstechnieken leggen wij jouw bedrijf of jubileum vast in een serie van zakelijke bedrijfsfoto’s.

 

Productfotografie

Een belangrijk aspect bij productfotografie is de achtergrond, zodat het product juist te verwerken is in een folder, magazine of op een website. Je moet de productfoto makkelijk kunnen bewerken voor bijvoorbeeld een andere kleur achtergrond. Bij productfotografie letten wij goed op de schaduwen én overbelichting, deze mogen absoluut niet te heftig zijn. De details van het product moeten namelijk goed zichtbaar worden.

Wat vaak vergeten wordt, is de compositie. Je vraagt je af, compositie? Een professionele productfoto valt en staat met de juiste compositie en manier van afbeelden van het product. Je wilt de unieke eigenschappen van het product vertellen via een productfoto en door de producten op een bepaalde manier neer te zetten, creeër je een rustige of juist dynamische en bewegende compositie.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Een kleine greep uit de profielfoto’s, zakelijke en bedrijfsfoto’s door ons gemaakt