UITVAARTFOTOGRAFIE

Geplaatst op
Uitvaartfotografie - fotobewerking overlijden - fotografie laatste afscheid - wybe bosch damwoude dokkum leeuwarden friesland(klein)

We noemen het ook wel “Rouwfotografie”. Het verschilt maar één letter met “Trouwfotografie”, maar toch is het een wereld van verschil. Terwijl de ene met blijdschap te maken heeft is de andere vervult met intense droefenis. En toch zijn er raakvlakken. Het vastleggen van emoties en herinneringen is voor ons een vak. 

Het op een integere en stijlvolle manier vastleggen van een uitvaart vraagt inzicht en kennis van een fotograaf en is beslist veel méér dan op een ontspanknopje van een fotocamera drukken. Het aanzetten van een gastoestel maakt je immers ook nog geen topkok! Met een rouwreportage ontvangt u mooie foto’s van de uitvaart en het laatste afscheid, dit kan u helpen bij het rouwproces en verwerken van emoties. Ook kunnen foto’s gedeeld worden met vrienden en familie welke niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn.

De foto’s worden door ons gemaakt zonder flits en met een volstrekt stille camera die geen “clicks” maakt en die je dus niet hoort, zo kunnen wij niet storend aanwezig zijn. De gemaakte foto’s kunnen in een album verwerkt worden of  op een DVD gezet. Deze keus is geheel aan u.

Geïnteresseerd in uitvaartfotografie, klik dan hier voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.