Uitvaartfotografie & herinneringsportret

Foto’s van een laatste afscheid

Goede foto’s van een laatste afscheid kunnen erg waardevol zijn tijdens de verwerkingsfase. Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij de uitvaart willen fotograferen. Wij zijn gespecialiseerd in uitvaartfotografie, beschikken over geluidsloze foto apparatuur, kunnen werken zonder flitslicht en nemen een discrete houding aan om op geen enkel ogenblik het afscheid te verstoren.

Daarnaast zijn wij zeer vakbekwaam in het bewerken en restaureren van bestaande foto’s. Heeft u een foto van uw overleden dierbare, dan maken wij daar een mooi herinneringsportret van. Wij kunnen de bewerkte foto digitaal aanleveren, zodat u de foto van uw overleden dierbare kunt gebruiken voor de rouwkaart, liturgie of herdenkingskaartjes. Ook kunnen wij het herinneringsportret voor u afdrukken in het gewenste formaat en afmaken met een bijpassende fotolijst. U kunt dit herinneringsportret gebruiken voor bij het condoleanceregister of voor op de kist.

Wij begrijpen dat u veel dingen moet regelen voor het afscheid in een erg korte tijd. Daarom is leveren op dezelfde dag mogelijk. Wij retoucheren, restaureren en bewerken foto’s in eigen huis, net als het afdrukken van foto’s op kwaliteitspapier. Met de prachtige in memoriam producten die wij in ons assortiment hebben, kunt u een mooie gedenkplek maken ter herinnering aan een dierbare.

Wilt u foto’s van de uitvaart of een herinneringsportet van uw overleden dierbare laten maken? Neem dan contact met ons op.

 

Een kleine greep uit onze herinneringsportretten, uitvaartfoto’s en in memoriam producten

 

Wilt u foto’s van de uitvaart of een herinneringsportet van uw overleden dierbare laten maken? Neem dan contact met ons op.