Uitvaartfotografie & herinneringsportret

Banner uitvaartfotografie fotografie laatste afscheid - uitvaartfotografie wybe bosch(2)

Onze openingstijden zijn gewijzigd, kijk op onze contactpagina voor de nieuwe openingstijden.

Buiten openingstijden kunt u altijd per e-mail (foto@wybebosch.nl) contact met ons opnemen, dit lezen wij dagelijks. Ook voor spoedgevallen buiten openingstijden kunt u ons een e-mail sturen.

Via onze webshop kunt u 24 uur per dag online blijven winkelen. Wij blijven leveren zolang de bezorgdienst blijft rijden.

Uitvaartfotografie

foto’s van een laatste afscheid

Goede foto’s van een laatste afscheid kunnen erg waardevol zijn tijdens de verwerkingsfase. Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij de uitvaart willen fotograferen. Wij zijn gespecialiseerd in uitvaartfotografie en beschikken over geluidsloze foto apparatuur, waardoor we kunnen werken zonder flitslicht. We nemen een discrete houding aan om op geen enkel ogenblik het afscheid te verstoren.  

Met een rouwreportage ontvangt u mooie foto’s van de uitvaart en het laatste afscheid, dit kan u helpen bij het rouwproces en verwerken van emoties. Ook kunnen foto’s gedeeld worden met vrienden en familie welke niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn. De gemaakte foto’s kunnen in een album verwerkt worden of  op een DVD gezet.

Daarnaast zijn wij zeer vakbekwaam in het bewerken en restaureren van bestaande foto’s. Wij retoucheren, restaureren en bewerken foto’s in eigen huis, net als het afdrukken van foto’s op kwaliteitspapier. Heeft u een foto van uw overleden dierbare, dan maken wij daar een mooi herinneringsportret van. Wij kunnen de bewerkte foto digitaal aanleveren, zodat u de foto van uw overleden dierbare kunt gebruiken voor de rouwkaart, liturgie of herdenkingskaartjes. Ook kunnen wij het herinneringsportret voor u afdrukken in het gewenste formaat en afmaken met een bijpassende fotolijst. U kunt dit herinneringsportret gebruiken voor bij het condoleanceregister of voor op de kist. 

Wij begrijpen dat u veel dingen moet regelen voor het afscheid in een erg korte tijd. Daarom is leveren op dezelfde dag mogelijk.

 

Een kleine greep uit onze herinneringsportretten en uitvaartfoto’s

 

Wilt u foto’s van de uitvaart of een herinneringsportet van uw overleden dierbare laten maken? Neem dan contact met ons op.