Locatiefotografie

Fotografie Wybe Bosch gaat door met foto's op locatie. Locatiefotografie Friesland Damwoude Dokkum Leeuwarden Noord Oost Friesland

Ongedwongen en sfeervolle foto’s op locatie in Friesland en daarbuiten

In onze ruime fotostudio in Friesland – Damwâld, vlakbij Dokkum, hebben wij veel mogelijkheden voor studiofotografie en om bijzondere fotoreportages te maken. Maar met onze ruim 30 jaar ervaring hebben wij ons ook doorontwikkeld tot specialist in locatiefotografie, het fotograferen van grote groepen op zowel een binnenlocatie als buitenlocatie, in Friesland en daarbuiten.

Een gezellige fotoshoot, een grote familiereünie, maar ook grote personeelsgroepen, wij weten hoe we grote groepen mensen op moeten stellen. Niet alleen de compositie, maar vooral ook de belichtingstechniek en professionele apparatuur zijn van groot belang bij locatiefotografie en bepalend voor een mooi eindresultaat. Dit geldt voor zowel foto’s op een binnenlocatie als foto’s op een buitenlocatie. Wij hebben altijd professioneel flitslicht bij de hand en kunnen ook grote zalen moeiteloos belichten. Vaak kiezen mensen voor foto’s op een buitenlocatie, maar als het onverwachts regent is dit voor ons geen probleem. Wij maken net zo gemakkelijk ongedwongen, vrolijke sfeerfoto’s op een locatie binnen. Met ons vakmanschap, jarenlange ervaring en de juiste dosis humor maken wij, samen met jullie, de fotoshoot op locatie tot een fantastische belevenis!

Bij een jubileum of reünie is een groepsfoto het ultieme cadeau en een mooie herinnering aan die speciale dag. Je kan ouders en grootouders geen groter plezier doen door het geven van een foto van het hele nageslacht! En omdat we er dan toch zijn, kun je tegelijkertijd met het maken van de groepsfoto’s ook aparte gezinsfoto’s laten maken op locatie. De hele fotoreportage wordt vastgelegd als onbewerkte voorbeeldfoto’s. Je krijgt deze voorbeeldfoto’s digitaal en kunt ze op die manier eerst rustig thuis bekijken. Je kiest zelf de foto’s die je wilt gebruiken voor het eindresultaat. Dit kun je thuis al doen, of bij ons in de fotostudio op afspraak. Er zijn enorm veel mogelijkheden met bijpassende fotobewerkingstechnieken, daarom bewerken wij alleen de gekozen foto’s en niet de hele fotoreportage.

 

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

Een kleine greep uit familiefoto’s en groepsfoto’s die op locatie zijn gemaakt