Fotobewerking overlijden en In Memoriam – Uitvaartbeurs Gorredijk met Fotografie Wybe Bosch

Geplaatst op
Herrinneringsfoto, rouwkaart, overlijden fotografie wybe bosch - klein

Foto’s en woorden van troost, ze worden vaak onderschat, maar zorgen juist voor een blijvende herinnering bij overlijden.

“De wereld verandert en afscheid nemen bij overlijden kan ook anders.”

Op 5 juni 2016 staan wij (Fotografie Wybe Bosch en Gifts Goodies) op de Uitvaartbeurs GorredijkWij informeren u op deze beurs over onze fotobewerkingskwaliteiten en de verschillende herinneringsproducten die wij kunnen ontwerpen en maken. Belangrijk om te weten is dat wij binnen één dag kunnen leveren. Ook kunt u onze producten uit de In Memoriam collectie bekijken.

Wij zijn zeer vakbekwaam in het bewerken en restaureren van bestaande foto’s. Heeft u een foto van uw overleden dierbare, dan maken wij daar een mooi herinneringsportret van. Met een bijpassende lijst, kunt u dit portret ook gebruiken bij de uitvaart, op de kist of bij het condoleanceregister. Wij kunnen de foto van uw overleden dierbare ook mooi verwerken in een achtergrond die u zelf uitkiest. U kunt er ook zelf tekst bij aanleveren. De foto die dan ontstaat kunt u gebruiken voor een rouwkaart, een liturgie of als herdenkingskaartje. Met de producten uit onze in Memoriam-collectie kunt u een mooie gedenkplek maken ter herinnering aan een dierbare. En bijzonder zijn de herinneringsfoto’s op plexiglas, naar uw eigen ontwerp.

Fotografie Wybe Bosch ziet u graag op de Uitvaartbeurs Gorredijk!

overlijdensfotografie-wybe-bosch-fotobewerking bij overlijden Banner-uitvaartbeurs friesland dokkum damwoude leeuwarden Fotobewerking bij overlijden - foto voor op de kist - foto condoleanceboek - overlijdendsfotografie wybe bosch - friesland damwoude dokkum leeuwarden IMG_8360 In Memoriam producten fotografie wybe bosch - overlijdensfotografie - fotobewerking overlijden - giftsgoodies.nl Uitvaartbeur Gorredijk - Fotografie Wybe Bosch - giftsgoodies.nl