Fotobewerking, retoucheren en restauratie

fotobewerking fotorestauratie retoucheren fotografie wybe bosch friesland damwoude dokkum leeuwarden

Onze openingstijden zijn gewijzigd, kijk op onze contactpagina voor de nieuwe openingstijden.

Buiten openingstijden kunt u altijd per e-mail (foto@wybebosch.nl) contact met ons opnemen, dit lezen wij dagelijks. Ook voor spoedgevallen buiten openingstijden kunt u ons een e-mail sturen.

Via onze webshop kunt u 24 uur per dag online blijven winkelen. Wij blijven leveren zolang de bezorgdienst blijft rijden.

Heb je een oude, beschadigde maar waardevolle foto?

Wij zijn gespecialiseerd in fotobewerking, retoucheren en het restaureren van foto’s. Dit betekent dat we krassen, scheuren en verkleuringen vakkundig weg kunnen werken. Heb je een waardevolle oude foto, maar is deze niet meer zo mooi meer als vroeger? Dan kunnen wij de bestaande foto restaureren en bewerken. De bijgemaakte en gerestaureerde foto kunnen we desgewenst ook vergroten, zodat bijvoorbeeld gezichten duidelijker worden.

Een foto is altijd een herinnering ergens van. Soms van lang geleden. Een oude foto kan vol beschadigingen zitten zoals vouwen, krassen, vergeeld en… afijn, je kent het wel. Met moderne computertechnieken voeren wij veel fotobewerkingen uit, we kunnen eigenlijk alle foto’s herstellen en restaureren. We doen het graag en goed!

Je hoeft niet bang te zijn over wat er gaat gebeuren met je originele foto, want wij doen de fotobewerking en fotorestauratie in eigen huis. We scannen de originele foto in en sturen de foto niet op naar een ander laboratorium. En omdat we de fotobewerkingen en restauraties digitaal uitvoeren ontstaat er een digitaal bestand van de oude, dierbare foto.

Je kunt bij ons terecht in de winkel en fotostudio in Damwâld, vlakbij Dokkum. Maar woon je niet in de buurt van Friesland, dan kun je ons altijd een digitaal bestand van de foto sturen die bewerkt moet worden. Ook als je wel in de buurt woont, maar al een digitaal bestand hebt van de foto die bewerkt moet worden, dan kun je die naar ons toesturen. Een digitale foto kunnen wij met onze moderne fotobewerkingstechnieken net zo goed bewerken als een bestaande foto. Laat ons je wensen weten en wij zullen dan samen in overleg met jou de foto bewerken tot het gewenste resultaat. De mogelijkheden van een computer zijn enorm en daar maken wij dankbaar gebruik van bij het bewerken en retoucheren van foto’s.

 

Heb je een groepsfoto waar een persoon aan toegevoegd of juist van verwijderd moet worden?

Heb je geen oude of beschadigde foto die hersteld moet worden, maar wil je juist dat ene storende element uit de achtergrond? Wij klaren de klus! Ook bij wijzigingen in de groepssamenstelling op de foto kunnen wij helpen. Een persoon toevoegen of juist verwijderen van een bestaande foto is voor ons geen probleem. Ook hier geldt dat we fotobewerkingen kunnen uitvoeren op een bestaande foto die we inscannen of een digitale foto.

Laat ons je wensen weten en wij zullen dan samen in overleg met jou de foto bewerken tot het gewenste resultaat. De mogelijkheden van een computer zijn enorm en daar maken wij dankbaar gebruik van bij het bewerken en retoucheren van foto’s.

 

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op om te kijken wat er allemaal mogelijk is.

 

Een kleine greep uit fotobewerkingen en foto restauraties die door ons zijn gemaakt