Huisdierenfotografie

Ongedwongen en schitterende huisdierenfotografie in Friesland

Mensen die een huisdier hebben, houden ontzettend van hun maatje. Is het niet leuk om dan ook een aantal mooie en goede foto’s te hebben van je trouwe hond, je lieve kat, of welk huisdier dan ook? In onze ruime fotostudio in Friesland – Damwâld, vlakbij Dokkum, hebben wij veel mogelijkheden voor huisdierenfotografie en om bijzondere fotoreportages van jouw geliefde huisdier te maken. Niet alleen de ruimte, maar vooral ook de belichtingstechniek en professionele apparatuur zijn van groot belang bij huisdierenfotografie en bepalend voor een mooi eindresultaat. 

Je hebt vast wel eens geprobeerd leuke foto’s van je huisdier te maken. Maar is het resultaat toch niet zoals je hoopte? Neem dan snel contact met ons op voor een uiteenlopende fotoreportage van jouw huisdier met verschillende opstellingen en achtergronden. Ook kunnen we een aantal foto’s maken met en zonder het baasje. Men zegt wel eens dat huisdierenfotografie lijkt op kinderfotografie. Door onze jarenlange ervaring, een portie geduld en enthousiasme lukt het ons telkens weer om een schitterend portret van jouw huisdier te maken!

Huisdierenfotografie kan bij ons in de studio, maar we kunnen ook foto’s op locatie maken in de vertrouwde omgeving van jouw huisdier. Je kunt ook wat speeltjes meenemen of iets lekkers waar je huisdier goed op reageert.

De hele fotoreportage wordt vastgelegd als onbewerkte voorbeeldfoto’s. Je krijgt deze voorbeeldfoto’s digitaal en kunt ze op die manier eerst rustig thuis bekijken. Je kiest zelf de foto’s die je wilt gebruiken voor het eindresultaat. Dit kun je thuis al doen, of bij ons in de fotostudio op afspraak. Er zijn enorm veel mogelijkheden met bijpassende fotobewerkingstechnieken, daarom bewerken wij alleen de gekozen foto’s en niet de hele fotoreportage.

 

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

Een kleine greep uit foto’s van huisdieren die in onze studio zijn gemaakt