In Memoriam producten

In Memoriam producten fotografie wybe bosch - overlijdensfotografie - fotobewerking overlijden - giftsgoodies.nl

Onze openingstijden zijn gewijzigd, kijk op onze contactpagina voor de nieuwe openingstijden.

Buiten openingstijden kunt u altijd per e-mail (foto@wybebosch.nl) contact met ons opnemen, dit lezen wij dagelijks. Ook voor spoedgevallen buiten openingstijden kunt u ons een e-mail sturen.

Via onze webshop kunt u 24 uur per dag online blijven winkelen. Wij blijven leveren zolang de bezorgdienst blijft rijden.

Alle in memoriam producten zijn verkrijgbaar in onze winkel en online te bestellen in onze webshop Gifts Goodies. Klik op deze button om naar onze webshop toe te gaan

Met de In Memoriam producten kunt u een mooie gedenkplek maken ter herinnering aan een dierbare.

De In Memoriam collectie heeft een serie van glazen spiegeltjes in de vorm van een hart met gedicht en tekst. Voor het spiegeltje zit een waxinehouder, waarin u een waxinelichtje kunt branden. Ook is er op het hartvormige spiegeltje ruimte voor een foto. U kunt het hartvormige spiegeltje persoonlijk maken door een tekst uit te kiezen en er een foto bij te plaatsen.
Daarnaast is er een serie met niet alleen een waxinelichthouder en ruimte voor een foto, maar ook met een mini urn. Natuurlijk kunt u de mini urn ook gebruiken om bijvoorbeeld een ring in te bewaren.

in memoriam waxinelicht glazen hart - in mijn hart - fotografie wybe bosch     in memoriam waxinelicht glazen hart_mini_urn_ik_mis_je fotografie wybe bosch

Wilt u een foto van uw overleden dierbare in het glazen waxinehart, dan kunnen wij dit ook voor u doen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Ook hebben wij In Memoriam fotolijsten, deze verwoorden het gemis van een dierbare met een mooie tekst. En bekijk ook eens de houten harten uit de In Memoriam serie, met een buisje waarin as bewaard kan worden. Natuurlijk kan het buisje ook als vaasje gebruikt worden.

Wilt u as dichtbij u dragen? Hiervoor hebben wij bijzondere kettinkjes en hangers in onze In Memoriam collectie. Deze verfijnde ketting is gemaakt van gepolijst staal en is nickelvrij. De ketting wordt geleverd in een geschenkdoosje.

www.giftsgoodies.nl-in-memoriam-overlijden-as-ketting-met-hanger-as-buisje

NIEUW In onze In Memoriam serie hebben wij nieuw binnengekregen, tegeltjes gemaakt van acryl en een voet met steenmotief gemaakt van polystone. Deze serie is geschikt voor binnen en buiten en bestaat uit 24 verschillende teksten. De tegeltjes kunnen los gemonteerd worden, of op de bijpassende voet in steenmotief.

Alle in memoriam producten zijn verkrijgbaar in onze winkel en online te bestellen in onze webshop Gifts Goodies. Klik op deze button om naar onze webshop toe te gaan

uitvaartbeurs gorredijk met fotografie wybe bosch en giftsgoodies.nl - klein