Kinderfotografie

Vrolijke en ongedwongen kinderfotografie

In onze ruime fotostudio in Friesland – Damwâld, vlakbij Dokkum, hebben wij veel mogelijkheden om de kleintjes op de foto te zetten. Om kinderen aan het lachen te krijgen leven wij ons in in de beleefwereld van het kind. Babyfotografie en kinderfotografie is een vak apart. Wij hebben geduld, zijn enthousiast en vinden het belangrijk dat jouw kindje lekker ongedwongen op de foto komt!

Wij maken een fotoshoot met uiteenlopende opstellingen, achtergronden en gebruiken verschillende kleuren belichting. Je mag een ander setje kleding meenemen en speelgoed om de kinderfoto’s zo speels mogelijk te maken. Zijn er broertjes en zusjes? Die moeten natuurlijk ook mee op de foto! Hier is alle ruimte voor en ook een foto met je hele gezin past prima in het plaatje.

De hele fotoreportage wordt vastgelegd als onbewerkte voorbeeldfoto’s. Je krijgt deze voorbeeldfoto’s digitaal en kunt ze op die manier eerst rustig thuis bekijken. Je kiest zelf de foto’s die je wilt gebruiken voor het eindresultaat. Dit kun je thuis al doen, of bij ons in de fotostudio op afspraak. Er zijn enorm veel mogelijkheden met bijpassende fotobewerkingstechnieken, daarom bewerken wij alleen de gekozen foto’s en niet de hele fotoreportage.

 

Babyfoto en New born fotoshoot

Ben jij net bevallen? Dat kinderen snel groot worden weten we allemaal. Daarom is het leuk om een foto te maken als de kleine nog maar pas geboren is, een echte new born babyfoto. En wist je dat je een foto uit de new born fotoshoot ook heel goed kan gebruiken voor het geboortekaartje?

Daarna is het leuk om nog een babyfotoshoot te laten maken, bijvoorbeeld met drie of vier maanden, als de baby liggend op de buik het hoofdje al wat op kan tillen. En natuurlijk mag een foto bij de eerste verjaardag niet ontbreken.

Ook de new born babyfotoshoot kan uitgebreid worden met een tweede setje kleding en speelgoed of lievelingsknuffel van jouw kleintje. Bij een eerste jaar abonnement krijg je zelfs een leuk album of schrijfboekje van ons cadeau. Je hebt dan alle foto’s mooi bij elkaar.

 

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

Een kleine greep uit kinderfoto’s en new born foto’s die in onze studio zijn gemaakt