Officiële pasfoto’s volgens wettelijk vastgestelde eisen

Geplaatst op
Eisen-aan-de-pasfoto-voor-rijbewijs-paspoort-of-ID-kaart-fotografie-wybe-bosch-friesland-damwoude-dokkum-zwaagwesteinde-veenwouden-1024x304

Eisen aan de pasfoto voor rijbewijs, paspoort of ID-kaart

pasfoto's officiele eisen friesland damwoude dokkum leeuwarden fotografie wybe boschIngewikkeld hè al die eisen voor pasfoto’s!? Mag mijn haar los, of moet het vast? Moet de pasfoto in kleur of zwart wit? En vooral die bril! Moet die nou op of af, want zonder bril lijk ik toch helemaal niet mezelf? Dagelijks hebben wij te maken met vragen en zorgen rondom pasfoto’s. Wij zijn gecertificeerd voor het maken van pasfoto’s voor officiële papieren volgens de wettelijk vastgestelde eisen.

 

Bij ons kunt u terecht voor goedgekeurde pasfoto’s voor officiële documenten, zoals paspoort, ID-kaart en rijbewijs. Daarnaast maken we pasfoto’s voor bedrijfspasjes, sportverenigingen, sollicitaties óf zomaar voor de leuk. Naast de pasfoto’s voor de Europese eisen, leveren wij ook pasfoto’s voor onder andere Amerikaanse paspoorten, en visa van over de hele wereld.

 

Ben je nog maar twee weken oud? Geen probleem! Neem je ouders mee naar onze studio en wij maken een pasfoto die aan alle gestelde eisen voldoet. Ook zijn we makkelijk bereikbaar voor rolstoelen en voor een pasfoto kunt u in uw rolstoel blijven zitten. Als u slecht ter been bent kunnen we ook pasfoto’s bij u thuis maken of bijvoorbeeld in het verzorgingstehuis. Neem hiervoor contact met ons op.

 

U krijgt bij ons een mix van zes pasfoto’s, op de juiste maat uitgeknipt. Naast de officiële pasfoto’s, waarvan u er veelal maar één hoeft te gebruiken, maken we ook altijd een leuke foto, waarmee u zeker wel iemand blij kunt maken. Bij de afwijkende maten voor de eerder genoemde Amerikaanse foto’s of andere visa ontvangt u altijd twee officiële pasfoto’s op een velletje.

 

U kunt bij ons binnenlopen tijdens openingstijden en hoeft geen afspraak te maken. Heb daarom geen “noed” ’t komt wel goed als u uw pasfoto’s bij ons laat maken!

 

 

Strip komt uit Metro van 18-11-2016.