OUDE FOTO RETOUCHEREN EN AFDRUKKEN

Geplaatst op
blog oude_beschadigde_foto_retoucheren_herstellen_fotografie_wybe_bosch_friesland(1)

Onlangs kregen wij de vraag of we deze oude beschadigde foto ook nog in ere konden herstellen en zie hier het resultaat van een schitterende foto retouche!

U kent dat vast wel, foto’s van vroeger, een beetje verbleekt of gescheurd. Maar oh wat zijn ze waardevol, vooral omdat in die tijd foto’s zeldzaam waren en u vast maar één of misschien een paar heeft uit die tijd. Wacht niet langer en kom snel bij ons langs om te bespreken wat wij allemaal nog van uw dierbare foto’s van toen kunnen maken, want het is altijd de moeite waard.

Professioneel fotograaf Wybe Bosch in Friesland is gespecialiseerd in het bewerken, retoucheren en monteren van foto’s. Veel ervaring met Photoshop en moderne computertechnieken zorgt ervoor dat wij eigenlijk alle beschadigingen of wijzigingen in een foto wel kunnen aanbrengen. Ook een foto bij overlijden voor bij een kist of condoleanceregister komt vaak voor. Twijfel dus niet en neem contact met ons op, zodat wij ook wat voor u en uw oude foto kunnen betekenen!

Wilt u meer weten? Lees hier verder over fotobewerking en retoucheren.

 

blog oude_beschadigde_foto_retoucheren_herstellen_fotografie_wybe_bosch_friesland(3)blog oude_beschadigde_foto_retoucheren_herstellen_fotografie_wybe_bosch_friesland(1)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.