Pasfoto’s

De overheid stelt hoge eisen aan pasfoto’s

Als ervaren vakman en professionele fotograaf in Friesland – Damwâld, vlak bij Dokkum weten wij daar alles van. We hebben speciale trainingen gevolgd en worden steeds up-to-date gehouden met betrekking tot de regelgeving rondom pasfoto’s voor officiële documenten door het ministerie in Den Haag. We geven dan ook goedkeuringsgarantie op de door ons gemaakte pasfoto’s. Een hele geruststelling voor u én mocht de pasfoto toch afgekeurd worden (wat 1 of 2 keer per 1000 pasfoto’s gebeurd) dan maken we hem gratis over!

pasfoto's officiele eisen friesland damwoude dokkum leeuwarden fotografie wybe bosch

 

Pasfoto volgens de Europese standaard 

Bij ons kunt u terecht voor goedgekeurde pasfoto’s voor officiële documenten volgens de Europese eisen, zoals paspoort, identiteitskaart en rijbewijs. Daarnaast maken we pasfoto’s voor bedrijfspasjes, sollicitatiebrieven óf zomaar voor de leuk.

Wij drukken standaard 6 pasfoto’s op een velletje en omdat u meestal maar 1 foto per document hoeft in te leveren, maken we er ook altijd even een leuke lachende foto gratis bij. Met deze leuke pasfotootjes maakt u zeker wel iemand blij!

U bepaalt zelf hoeveel officiële en hoeveel leuke pasfoto’s u op het velletje van 6 wilt hebben. De officiële pasfoto’s dienen tegenwoordig in kleur afgedrukt te worden, maar de leuke, lachende pasfoto’s kunnen we ook in zwart wit afdrukken, wat u maar wilt!

U krijgt de pasfoto’s op het juiste formaat uitgeknipt en in een beschermhoesje mee.

Pasfoto's verschillende nationaliteiten en visum - professionele fotografie wybe bosch friesland damwoude dokkum

Pasfoto voor officiële documenten buiten Europa

Ook voor pasfoto’s op buitenlandse documenten met afwijkende formaten kunt u bij ons terecht. Naast de pasfoto’s volgens de Europese eisen, leveren wij ook pasfoto’s voor onder andere Amerikaanse of Canadese paspoorten én visa van over de hele wereld! We maken deze foto’s zonder meerprijs. Door de afwijkende formaten van de pasfoto’s bent u dan wel gebonden aan 2 foto’s per velletje, u krijgt dan dus geen lachende pasfoto, alleen de officiële foto.

 

Ben je nog maar twee weken oud?

Ja, ook baby’s en kleine kinderen moeten volgens de officiële eisen op de pasfoto. Wij hebben hier jarenlange ervaring mee en kennen de juiste trucjes om uw kindje goed op de pasfoto te krijgen. Dus ben je nog maar 2 weken oud? Neem je ouders mee naar onze studio en wij maken een foto die aan alle gestelde eisen voldoet, zodat jij lekker mee kan op vakantie!

 

Bent u slecht ter been?

Wij hebben altijd een stoel voor u klaar staan, zodat u even kunt zitten tijdens het wachten. Ook zijn we makkelijk bereikbaar voor rolstoelen. Bij de elke ingang van het winkelcentrum treft u invalidenparkeerplaatsen. En voor een pasfoto kunt u in uw rolstoel blijven zitten.

 

Pasfoto op locatie

Als u niet meer in staat bent om bij ons in de studio te komen, kunnen we ook pasfoto’s bij u thuis maken of bijvoorbeeld in het verzorgingstehuis. We hebben de juiste apparatuur en flitslicht en maken eenvoudig een pasfoto volgens de officiële eisen op locatie. Omdat we er dan toch zijn, maken we dan ook gelijk een mooi, ongedwongen portret! We doen dit altijd even op afspraak, neem hiervoor contact met ons op.

 

Extra’s

Van de pasfoto of de leuke foto kunnen we ook een mini-portretje van 10 x 15 cm. afdrukken, dit is het standaard ansichtkaartformaat.  We hebben fotolijstjes en sleutelhangers voor de pasfoto, maar ook het mini-portretje kunt u eenvoudig afmaken met een leuk fotolijstje die wij in verschillende soorten op voorraad hebben. Leuk om kado te geven! En…alsof dit nog niet genoeg is, kunnen we u de foto ook digitaal leveren via e-mail. Kom naar onze winkel voor meer informatie.

U kunt bij ons binnenlopen tijdens openingstijden en hoeft geen afspraak te maken!