Studiofotografie

Ongedwongen en sfeervolle studiofotografie in Friesland

In onze ruime fotostudio in Friesland – Damwâld, vlakbij Dokkum, hebben wij veel mogelijkheden voor studiofotografie en om bijzondere fotoreportages te maken. Portretfotografie, een gezellige fotoshoot of een grote familiereünie, wij hebben overal plaats voor. Niet alleen de ruimte, maar vooral ook de belichtingstechniek en professionele apparatuur zijn van groot belang bij studiofotografie en bepalend voor een mooi eindresultaat. Met ons vakmanschap, jarenlange ervaring en de juiste dosis humor maken wij, samen met jullie, de fotoshoot tot een fantastische belevenis!

De hele fotoreportage wordt vastgelegd als onbewerkte voorbeeldfoto’s. Je krijgt deze voorbeeldfoto’s digitaal en kunt ze op die manier eerst rustig thuis bekijken. Je kiest zelf de foto’s die je wilt gebruiken voor het eindresultaat. Dit kun je thuis al doen, of bij ons in de fotostudio op afspraak. Er zijn enorm veel mogelijkheden met bijpassende fotobewerkingstechnieken, daarom bewerken wij alleen de gekozen foto’s en niet de hele fotoreportage.

 

Een kleine greep uit portretfoto’s, familiefoto’s en groepsfoto’s die in onze studio zijn gemaakt

 

 

Foto op beton | Foto op canvas | Foto op hout | Foto op Artblocs

Met onze eigen afdrukapparatuur printen wij foto’s op professioneel kwaliteitspapier. Dit betekent dat wij snel én flexibel kleuren-, zwart/wit- en sepia foto’s kunnen leveren. Wij plakken grote formaten foto’s standaard op op fotokarton, zodat deze niet golven of buigen. 

Naast fotoafdrukken is er tegenwoordig een ruim aanbod van moderne, vernieuwende materialen en printtechnieken. In onze fotostudio printen wij foto’s niet alleen op papier, maar we kunnen foto’s ook afleveren op Artblocs. Dit zijn dikke houten panelen waar de foto op een speciale manier opgeplakt is. De foto krijgt een artistieke beschermlaag en de zijkanten worden ambachtelijk afgewerkt met een mooie, neutrale antraciet of metallic laag. De Artblocs worden door ons geleverd in diverse formaten en de prijs is vergelijkbaar met de gebruikelijke canvasfoto’s.

Ook leveren we foto’s canvas, acrylglas, hout, aluminium én beton. We kunnen zelfs fotoalbums leveren met een artistieke omslag van canvas of acrylglas met daarop een foto afgedrukt. En het nieuwste is een handmade kunstobject met een bijpassend handgemaakte lijst, de zogenaamde “Rusty Artbloc met Rusty Frame”. We maken deze lijsten in een paar verschillende formaten en bewerken ze helemaal zelf tot een fantastisch rusty frame. 

Heb je zelf al een mooie foto, maar nog niet zo’n speciale afdruk? Ook met je eigen foto kunnen wij zo’n speciale fotoafdruk voor je verzorgen!

 

   

 

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.