Uitvaartfotografie, fotobewerking & in memoriam producten

Banner uitvaartfotografie fotografie laatste afscheid - uitvaartfotografie wybe bosch

Uitvaart- en overlijdensfotografie

Mensen leggen veel belangrijke momenten in hun leven vast met onvergetelijke foto’s. Een huwelijk, zwangerschap, gezinsfoto’s  of een jubileum. Tegenwoordig krijgen wij steeds meer de vraag om een begrafenis op de foto te zetten.

overlijdensfotografie uitvaartfotografie wybe bosch friesland damwoude dokkum leeuwarden uitvaartstoet

Wij horen steeds vaker dat achteraf vaak met spijt werd ervaren dat er van de uitvaart geen foto’s waren gemaakt. Wij willen dat voor u voorkomen, omdat wij beseffen hoe waardevol goede foto’s van een laatste afscheid kunnen zijn tijdens de verwerkingsfase.

Wij zijn ervaren in uitvaartfotografie en nemen een discrete houding aan. We beschikken over geluidsloze foto apparatuur om de uitvaart voor u vast te leggen en wij kunnen werken zonder flitslicht om op geen enkel ogenblik het afscheid te verstoren.

Geïnteresseerd in uitvaartfotografie en foto’s bij een laatste afscheid? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Herinneringsportretten & fotobewerking voor rouwkaarten, liturgie of herdenkingskaartjes

Wij zijn zeer vakbekwaam in het bewerken en restaureren van bestaande foto’s. Heeft u een foto van uw overleden dierbare, dan maken wij daar een mooi herinneringsportret van. Met een bijpassende lijst kunt u dit portret ook gebruiken bij de uitvaart, op de kist of bij het condoleanceregister.

Fotobewerking bij overlijden - foto voor op de kist - foto condoleanceboek - overlijdendsfotografie wybe bosch - friesland damwoude dokkum leeuwarden IMG_8360

Hier ziet u een voorbeeld van een foto die bijgemaakt is vanaf een pasfoto. We kunnen een bestaande foto bewerken tot een mooi herinneringsportret, ook als er meerdere personen op de foto staan.  Het herinneringsportret op de foto zit in een fotolijst die veel wordt gebruikt bij uitvaarten. In onze winkel hebben wij een ruime keus in fotolijsten en kunt u eenvoudig een bijpassende fotolijst uitzoeken.

Wij kunnen de foto van uw overleden dierbare ook mooi bewerken in een achtergrond die u zelf uitkiest. En u kunt uw eigen tekst aanleveren. De foto die dan ontstaat kunt u gebruiken voor een rouwkaart, een liturgie of als herdenkingskaartje. U kunt uit diverse achtergronden, tekst, en lay-out kiezen.

Wij kunnen de bewerkte foto voor u afdrukken in het gewenste formaat. U kunt de foto ook laten inlijsten, zodat u hem direct bij het condoleanceregister of op de kist kunt plaatsen. Heeft u de foto digitaal nodig? We kunnen het herinneringsportret natuurlijk ook digitaal aanleveren, zodat u de foto kunt gebruiken voor de rouwkaart, liturgie of herdenkingskaartjes.

Herrinneringsfoto-rouwkaart-overlijden-fotografie-wybe-bosch-klein

Wij begrijpen dat u veel dingen moet regelen voor het afscheid en maar weinig tijd heeft. Daarom is leveren op dezelfde dag mogelijk.

Geïnteresseerd in herinneringsportretten of fotobewerking bij overlijden? Klik dan hier voor meer informatie.