Uitvaartfotografie, fotobewerking & in memoriam producten

Banner uitvaartfotografie fotografie laatste afscheid - uitvaartfotografie wybe bosch

Onze openingstijden zijn gewijzigd, kijk op onze contactpagina voor de nieuwe openingstijden.

Buiten openingstijden kunt u altijd per e-mail (foto@wybebosch.nl) contact met ons opnemen, dit lezen wij dagelijks. Ook voor spoedgevallen buiten openingstijden kunt u ons een e-mail sturen.

Via onze webshop kunt u 24 uur per dag online blijven winkelen. Wij blijven leveren zolang de bezorgdienst blijft rijden.

Uitvaart- en overlijdensfotografie

Mensen leggen veel belangrijke momenten in hun leven vast met onvergetelijke foto’s. Een huwelijk, zwangerschap, gezinsfoto’s  of een jubileum. Tegenwoordig krijgen wij steeds meer de vraag om een begrafenis op de foto te zetten.

overlijdensfotografie uitvaartfotografie wybe bosch friesland damwoude dokkum leeuwarden uitvaartstoet

Wij horen steeds vaker dat achteraf vaak met spijt werd ervaren dat er van de uitvaart geen foto’s waren gemaakt. Wij willen dat voor u voorkomen, omdat wij beseffen hoe waardevol goede foto’s van een laatste afscheid kunnen zijn tijdens de verwerkingsfase.

Wij zijn ervaren in uitvaartfotografie en nemen een discrete houding aan. We beschikken over geluidsloze foto apparatuur om de uitvaart voor u vast te leggen en wij kunnen werken zonder flitslicht om op geen enkel ogenblik het afscheid te verstoren.

Geïnteresseerd in uitvaartfotografie en foto’s bij een laatste afscheid? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Herinneringsportretten & fotobewerking voor rouwkaarten, liturgie of herdenkingskaartjes

Wij zijn zeer vakbekwaam in het bewerken en restaureren van bestaande foto’s. Heeft u een foto van uw overleden dierbare, dan maken wij daar een mooi herinneringsportret van. Met een bijpassende lijst kunt u dit portret ook gebruiken bij de uitvaart, op de kist of bij het condoleanceregister.

Fotobewerking bij overlijden - foto voor op de kist - foto condoleanceboek - overlijdendsfotografie wybe bosch - friesland damwoude dokkum leeuwarden IMG_8360

Hier ziet u een voorbeeld van een foto die bijgemaakt is vanaf een pasfoto. We kunnen een bestaande foto bewerken tot een mooi herinneringsportret, ook als er meerdere personen op de foto staan.  Het herinneringsportret op de foto zit in een fotolijst die veel wordt gebruikt bij uitvaarten. In onze winkel hebben wij een ruime keus in fotolijsten en kunt u eenvoudig een bijpassende fotolijst uitzoeken.

Wij kunnen de foto van uw overleden dierbare ook mooi bewerken in een achtergrond die u zelf uitkiest. En u kunt uw eigen tekst aanleveren. De foto die dan ontstaat kunt u gebruiken voor een rouwkaart, een liturgie of als herdenkingskaartje. U kunt uit diverse achtergronden, tekst, en lay-out kiezen.

Wij kunnen de bewerkte foto voor u afdrukken in het gewenste formaat. U kunt de foto ook laten inlijsten, zodat u hem direct bij het condoleanceregister of op de kist kunt plaatsen. Heeft u de foto digitaal nodig? We kunnen het herinneringsportret natuurlijk ook digitaal aanleveren, zodat u de foto kunt gebruiken voor de rouwkaart, liturgie of herdenkingskaartjes.

Herrinneringsfoto-rouwkaart-overlijden-fotografie-wybe-bosch-klein

Wij begrijpen dat u veel dingen moet regelen voor het afscheid en maar weinig tijd heeft. Daarom is leveren op dezelfde dag mogelijk.

Geïnteresseerd in herinneringsportretten of fotobewerking bij overlijden? Klik dan hier voor meer informatie.

 

In memoriam producten

Met de prachtige in memoriam producten kunt u een mooie gedenkplek maken ter herinnering aan een dierbare.

In Memoriam producten fotografie wybe bosch - overlijdensfotografie - fotobewerking overlijden - giftsgoodies.nl

Wij hebben prachtige in memoriam producten die het gemis van een dierbare mooi verwoorden met een tekst of gedicht, zoals herinneringsfotolijsten, glazen waxineharten met ruimte voor een foto of een houten hart met een buisje waarin as bewaard kan worden. Het buisje kan ook als vaasje gebruikt worden.

Zeer geschikt voor buiten is de unieke In Memoriam serie die bestaat uit tegeltjes gemaakt van acryl en een voet met steenmotief gemaakt van polystone, bijvoorbeeld voor bij het graf van uw overleden dierbare. De In Memoriam tegeltjes bestaan uit 24 verschillende teksten. Het acryl plaatje kan geplaatst worden op de speciaal ontworpen voet met een steenmotief. De polystone steen heeft een gat in de bodem, zodat deze gevuld kan worden met zand (om te verzwaren) of met as. Natuurlijk kunt u de tegeltjes ook los monteren.

Wilt u as dichtbij u dragen? Hiervoor hebben wij bijzondere kettinkjes met ashangers. Deze verfijnde ketting is gemaakt van gepolijst staal en is nickelvrij. De ketting wordt geleverd in een geschenkdoosje.

Klik op deze button voor meer informatie over onze in memoriam producten.

Alle in memoriam producten zijn verkrijgbaar in onze winkel en online te bestellen in onze webshop Gifts Goodies. Klik op deze button om naar onze webshop toe te gaan

 

Herinneringsfoto op plexiglas

in memoriam foto in plexiglas acrylglas - fotobewerking bij overlijden - overlijdensfotografie wybe bosch - friesland damwoude dokkum leeuwarden IMG_8369

Bijzonder zijn deze persoonlijke herinneringsplaten die zeer geschikt zijn voor buiten. U kunt een of meerdere foto’s in plexiglas laten plaatsen ter herinnering aan uw dierbare. Hiervoor kunt een foto aanleveren, of een foto door ons laten bewerken naar uw eigen ontwerp.

De herinneringsplaat wordt geleverd met een RVS staander of RVS bevestigingsmateriaal. Zo kan de foto vrij staan of op bijvoorbeeld een grafsteen bevestigd worden.

Deze herinneringsplaat is ook een erg mooi product voor de herinnering aan uw overleden huisdier.

Geïnteresseerd in een persoonlijke herinneringsplaat? Neem vrijblijvend contact met ons op.