Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie in de studio of op locatie in Friesland en daarbuiten

Jij bent zwanger! Apetrots ben je nu al op het nieuwe leven dat er aan zit te komen. Die bolle buik zit je vast wat in de weg, maar eigenlijk vind je het ook wel mooi en heel erg bijzonder. Elke aanstaande moeder wil graag mooie foto’s van haar bolle buik en in onze ruime fotostudio in Friesland – Damwâld, vlakbij Dokkum, hebben wij veel mogelijkheden om een reeks bijzondere zwangerschapsfoto’s te maken. Dankzij zwangerschapsfotografie kun je later nog vaak genieten van deze bijzondere periode.

Onze jarenlange ervaring in zwangerschapsfotografie verzekert jou van een mooi eindresultaat. Zo rond de 32ste week van je zwangerschap ben je op je mooist, maar wij kunnen ook elke maand een foto maken. Dan zie je je zwangere buik pas echt groeien! En wat dacht je van een fotoshoot met je man en/of kinderen erbij? Alles is mogelijk, ook verschillende opstellingen en tussentijds je kleding veranderen is geen probleem!

Zwangerschapsfotografie kan heel goed bij ons in de studio, maar het is ook mogelijk om mooie zwangerschapsfoto’s op locatie te maken of in jouw vertrouwde omgeving. In Friesland of daarbuiten is geen enkel probleem voor ons. Een foto van een blote bolle buik is schitterend, maar natuurlijk kun je ook een mooi t-shirt aantrekken waarin je zwangere buik goed te zien is. De keuze is geheel aan jou! 

Niet alleen de ruimte of omgeving, maar vooral ook de belichtingstechniek en professionele apparatuur zijn van groot belang bij zwangerschapsfotografie en bepalend voor een mooi eindresultaat. Met ons vakmanschap, jarenlange ervaring en de juiste dosis humor maken wij, samen met jou of jullie, de fotoshoot tot een fantastische belevenis!

De hele fotoreportage wordt vastgelegd als onbewerkte voorbeeldfoto’s. Je krijgt deze voorbeeldfoto’s digitaal en kunt ze op die manier eerst rustig thuis bekijken. Je kiest zelf de foto’s die je wilt gebruiken voor het eindresultaat. Dit kun je thuis al doen, of bij ons in de fotostudio op afspraak. Er zijn enorm veel mogelijkheden met bijpassende fotobewerkingstechnieken, daarom bewerken wij alleen de gekozen foto’s en niet de hele fotoreportage.

 

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

Een kleine greep uit zwangerschapsfoto’s die in onze studio zijn gemaakt